test

I borettslag og sameier er det vanlig å inngå samarbeid med elektrikere for å få tilgang på rabattavtaler og fordelspakker. Det kan derfor godt hende at ditt borettslag eller sameie har inngått en slik avtale. Dette kan du enkelt sjekke med styret i din boligblokk.

utelamper i frognerparken

Dersom borettslaget eller sameiet ikke har inngått en samarbeidsavtale der du bor, kan du be noen i styret ta kontakt med oss. Vi hjelper dere gjerne med dette, og har ca. 400 fornøyde sameier og borettslag som kunder i dag.

En samarbeidsavtale med em elektro gir dere flere fordeler. Samtlige beboere i sameiet eller borettslaget vil få rabattavtaler gjennom oss. I tillegg vil dere alltid bli prioritert raskt.

em elektro ble etablert i 1991 og er et solid firma med stor kundemasse i Oslo og Akershus, både privatpersoner, borettslag, bedrifter og entreprenører. Vi er autorisert elektroentreprenør (sterkstrøm), ekomnett-autorisert (svakstrøm) og Nemko-godkjent el-kontrollør.

Vi tilbyr også internkontroll, el-kontroll og regelmessig servicesjekk for borettslag og sameier. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi ser frem til et hyggelig samarbeid!

Ta kontakt i dag!