test

Komfort – sikkerhet – velvære

Den elektriske installasjonen er en av de viktigste delene av husets infrastruktur, men det kan være vanskelig å vite hvordan man vil ha det. Vi ønsker et sikkert og funksjonelt hjem, og søker gjerne bistand fra fagfolk for å få råd, tips og forslag til løsninger.

Xcomfort er like godt egnet om det dreier seg om nye hus eller oppussing og utvidelser av eksisterende bolig, og kan brukes i alle deler av det elektriske anlegget.

Illustrasjon av en mann som strekker seg i senga, med kaffen klar på nattbordet og radioen på

 

Hva er Xcomfort ?

Xcomfort er en trådløs installasjonsmetode for det elektriske anlegget i huset, som gir huset smartere funksjoner, større sikkerhet, og økt komfort for deg som beboer. Mulighetene som Xcomfort gir er ikke bare funksjonelle, men de kan også redusere driftskostnader. Mindre strømforbruk og lengre levetid på lyspærene gir fort noen ekstra kroner å rutte med. Selv om hoveddelen av en Xcomfort installasjon er usynlig, vil de synlige delene innby til å bruke designprodukter tilpasset din stil og ditt interiør.

Klikk her for å se video av xComfort.

 

Teknikken

Selve kjernen i en Xcomfort installasjon er at den baserer seg på trådløs kommunikasjon. Du omgir deg med dette hver dag, som med fjernkontrollen mot TV-apparatet, med nøkkelbryteren til sentrallåsen på bilen, når du snakker i mobiltelefonen, eller gjennom trådløst nettverk til hjemme-PC. Teknologien har vært kjent lenge – den har nå også blitt tatt i bruk til mer tradisjonelle gjøremål i hus og hjem. Mer mystisk er det ikke! Den store bredden av funksjoner som Xcomfort kan ivareta gjør systemet til den naturlige byggesteinen for alle elektrotekniske funksjoner i huset.
Klikk på overskriften eller her om du vil vite mer om teknikk.

 

Hvem kan bruke Xcomfort?

Xcomfort er laget for å kunne brukes til alt fra å fornye eksisterende installasjon, til påbygg, rehabilitering og oppussing så vel som til komplette nye installasjoner. Man kan starte i det små, med enkle og praktiske funksjoner, og utvide etterhvert som behov og ønsker melder seg. Trenger du en ekstra lysbryter i gangen, eller både oppe og nede i trappen? Dette er typiske oppgaver som Xcomfort løser hver dag, helt uten bruk av synlige ledninger. Fordi man griper inn i det elektriske anlegget, er Xcomfort et system som omsettes av elektroinstallatører. Den beste hjelp til planlegging, råd og vink får du hos din elektrofagmann.

 

Nyhet!

Betjen lys, varme, persienner og andre funksjoner med iPhone® eller iPad®. Internett kan også være et alternativ. Skaff deg oversikt over tingenes tilstand i hjemmet. Løsningen baseres på en kontroller fra Sensio utviklet i nært samarbeid med Eaton. Se flere detaljer her.

Xcomfort styringssystem

Klikk her for å se video av xComfort.