test

Her er hva noen kunder skriver om oss:

Hyggelig og personlig service.
Jeg har kjøpt panelovner hos Elektriker’n Majorstua i flere omganger: Nobø Top, som må være de peneste på markedet. Hver gang har jeg fått hyggelig og personlig service. Siste gang sendte de også ovner til meg i Frankrike. Veldig fornøyd!
– Nina Stang – 07.11.2016

Super service og arbeid.
Veldig skikkelige og ordentlige folk som kom på befaring, ga detaljert tilbud og gjennomførte iht plan og budsjett – og håndterte selv den grinete hunden vår!
– Annike H. A. – 07.01.2016

Meget godt fornøyd – veldig raskt levert.
Alt til avtalt tid og kostnad, ryddig og resultatet ble veldig bra. Anbefales på det varmeste.
– Magnus E – 18.11.2015

Meget godt fornøyd med service og utført arbeid
Ifm installasjon av ladeløsning for elbil i garasjen var jeg i kontakt med flere elektrikere for å finne ut hva jeg burde velge. Men det var først når jeg kontaktet Elektriker`n Majorstua AS at jeg fikk et klart og tydelig svar på hvilke alternativer jeg hadde og hva som var den beste løsningen for meg. Er meget godt fornøyd med både service og utført arbeid. Anbefales..!
– Lars Kristiansen – 30.04.2014

Effektiv og hyggelig toppkvalitet!
De fleste av oss er sjelden i kontakt med elektriker og det er derfor ikke så lett å vite forskjellen på hva som er en god og en mindre god elektriker. Nå har vi akkurat brukt Elektriker’n Majorstua AS for å rydde opp etter en useriøs elektriker som hadde gjort en forferdelig dårlig jobb. (arghhh!!!!)
En inspeksjon viste at arbeidet var “ikke forskriftsmessig” og “farlig”. Og fyren var selvfølgelig ikke å oppdrive. Han er nok hjemme hos noen andre og leker elektriker…
Vi måtte ha en proff elektriker for å rydde opp og valgte Elektriker’n Majorstua etter anbefaling. Først kom det en hyggelig kar på befaring. Han gikk nøye gjennom arbeidet som skulle utføres. Noen dager etterpå kom elektrikeren – til avtalt tid – to dager på rad. Kvaliteten på jobben han gjorde var meget høy og han jobbet meget (!) raskt.
Nå er alt som det skal og jeg anbefaler Elektriker’n Majorstua på det varmeste. Topp! Det er sånn det skal gjøres. Ikke noe tull, konkurransedyktige priser og skikkelige fagfolk med yrkesstolthet. Har brukt andre selskaper før, men dette er toppklasse. Anbefales på det varmeste!
– Morten M – 02.10.2014

Topp service!
Vi har inngått Fastelektriker-avtale og er kjempefornøyde både med ordningen og med Elektriker’n Majorstua! Som faste kunder opplever vi å få rask hjelp av en dyktig og hyggelig elektriker som nå kjenner anlegget vårt i detalj. Anbefaler dem på det varmeste!
– Anja Mansrud – 23.06.2012

Veldig godt fornøyd: Presis og effektiv levering, god kompetanse, kreative løsninger. Anbefales.
– GH – 12.08.2011

Supert firma
Kommer ved avtale, utrolig hyggelige elektrikere, rause ved reklamasjon, generelt flott service
– Gerd – 11.05.2011

Veldig bra!
Rask og trivelig elektriker! Anbefaler dere videre!
– Ole V – 30.11.2010

Alltid bra service!
Bruker Elektriker`n Majorstua AS både privat, men også når vi gjør endringer i butikkene våre. Gutta hos Elektriker`n Majorstua har gjort flere jobber hos oss og alltid til glimrende resultat. De er ryddige, finner gode løsninger, fine priser og proffe! De har alltid levert varene skikkelig og i tid! Varm anbefaling fra oss på Mye Moro AS! Vi bruker dere snart igjen!
– Andre Nerhagen – 30.09.2010

Kan anbefales
Jeg er meget godt med EM både som privatperson og som styreformann i et sameie.
De jobbene de har utført for meg er meget tilfredstillende og er holdt seg innen et fornuftig prisnivå. Fagmessig høy standard!!
– Stein Hanssen – 12.11.2009

Vi velger alltid Elektriker’n Majorstua
Vi har brukt Elektriker‘n Majorstua ved flere anledninger. De er pliktoppfyllende og dyktige. De kommer til avtalt tid og fullfører jobben. Vi har anbefalt disse videre til venner og bekjente, og alle er godt fornøyde! Vi velger alltid Elektriker‘n Majorstua!
– Vibeke – 09.11.2009

Elektriker Håvard
Håvard har gjort en kjempe jobb hjemme hos oss i Bestumvn. 84. Vi er kjempe fornøyd!
– Christin Ellefsen – 05.11.2009

Kan anbefales!
I forbindelse med større oppgradering/oppussingsarbeider i vår enebolig engasjerte vi selskapet.
Vi hadde håndtverker fra Elektriker`n Majorstua i huset hver dag i 4 uker og fikk et godt grunnlag for vår anbefaling. Vi sitter igjen med et meget godt inntrykk og er kjempefornøyd med jobben som ble utført.
Vi kan spesielt trekke frem at arbeidet ble utført raskere enn forventet. Konsekvensen av dette var at vi valgte å gjøre mer enn det som opprinnelig var avtalt, noe vi ikke angrer på.
At selskapet også kunne tilby håndverkertjenester for montering av kjøkken, mindre snekkerarbeider samt lydisolering mellom 2 etasjer var positivt. Også denne jobben ble raskt og effektivt utført.
På pris var de konkurransedyktig i forhold til andre selskap.
– Liv – 27.10.2009

Endelig en elektriker som leverer!
Jeg har opp igjennom årene flere ganger hatt behov for elektriker, og erfaringene har vært av det varierende slaget…
Men denne gangen var leveransen slik jeg vil ha det!
Jeg skulle skifte elektrisk anlegg, og fikk god informasjon om omfanget på jobben og hva det totalt ville koste.(et annet firma hadde en god del lavere pris, men etter nærmere øyesyn var ikke hele kostnaden med nytt sikringskap med i prisoverslaget).
Jobben ble startet en dag seinere enn avtalt, men forsinkelsen fikk jeg beskjed om i god tid før den aktuelle datoen. Jobben ble ellers gjennomført i henhold til avtale.
I tillegg ble prisen også i overenstemmelse med hva jeg ble forespeilet på forhånd.
Kommer til å bruke Elektrikern Majorstua neste gang også!
– Cato – 26.10.2009

Fast kunde!
Elektrikeren kom presis og gjorde jobben raskt. Veldig positivt at han var ryddig og blid. Kjenner godt til disse siden jeg har fått hjelp her flere ganger. Anbefales
– ØLT – 26.10.2009