test

Bytte ut ditt eldre sikringsskap?

Alt for mange eneboliger, rekkehus og leiligheter i Norge har gamle skrusikringer. Skal du pusse opp et bad, kjøkken eller har kjøpt et oppussingsobjekt? Da er bytte av det elektriske anlegget noe som øker både boligens sikkerhet og verdi.

Har du varme sikringer som stadig må byttes, bør du snarest bytte pga brannfare. Eldre el-anlegg har heller ikke jordfeilbryter på alle kurser. Ulempen med dette er at du øker sjansen for støt og lekkasjestrøm i anlegget. Det er også vanskeligere å finne feilen hvis det blir jordfeil i f.eks. taklampen eller varmekablene.

Moderne sikringsskap

På bildet er et oppgradert sikringsskap med jordfeilautomater fra Eaton. Nederst til høyre har vi montert et moderne overspenningsvern. Den beskytter elektriske utstyr ved lynnedslag og overspenninger. Flere forsikringsselskap reduserer prisen hvis vernet er installert.

Ditt elektriske anlegg er avhengig av et velfungerende sikringsskap. Skal du pusse opp bør du starte med å oppgradere sikringene. Snakk med Elektriker’n Majorstua, så gir vi deg veiledning og et uforpliktende prisoverslag.

Les også: Hva koster det å bytte sikringsskap, og er det egentlig nødvendig?

 

Ta kontakt med oss for tilbud.