test

Overraskelser er stort sett hyggelig, men ikke når man får presentert en regning fra håndverker som er høyere en forventet.

Å gi pris på en elektrikerjobb har aldri vært enkelt. Men det er det nå! Basert på 25 års erfaring for både private og bedrifter kan vi estimere tidsbruk og materiell.

Elektriker sjekker sikringsskapet i et sameie

 

Totalpris uten skjulte kostnader

Vår egenutviklede priskalkulator gjør at våre elektrikere kan gi totalpris på hele jobben uten skjulte kostnader og overraskelser. F.eks. montering av downlights, sikringsskap, oppgraderinger, stikkontakter, lampepunkter, brytere, varmekabler, termostater, oppussing av kjøkken og bad osv.

Vet du antall uttak, lampepunkt og takpunkt er det enklere å beregne pris.

Vet du ikke hva du trenger? Våre erfarne elektrikere gir deg råd og anbefalinger slik at du får tilbud med pris inkludert arbeidstid og materiell i henhold til nyeste el-forskrifter.

I tilfeller der tid og timepris blir en variabel faktor kan vi tilby en fastpris på jobben. Da slipper du å bekymre deg for hvor lang tid elektrikeren bruker.

Våre priser er inklusiv dokumentasjon, så det blir ingen overraskelser når regningen kommer.

 

Rabatterte priser til borettslag / sameier

For å jobbe trygt er det viktig å stenge strømmen /  ha tilgang til sikringsskap. På større oppdrag kan det være nødvendig å skru av strømmen til boligen i en mast eller transformatorstasjon. Dette  har fastpris fra Infratek/ Hafslund, og tas med i en totalpris. For borettslag og sameier kan vi inngå rammeavtale med rabatterte priser.

Det kan også være en fordel å inngå en «Fastelektriker» avtale med oss. Da vil vi kjenne ditt elektriske anlegg, og arbeidet vil gå raskere og mer effektivt.
Se www.fastelektrikerne.no for mer info.

 

Store kvalitetsforskjeller på elektromateriell?

En del billigkjeder og varehus selger i dag lysbrytere, stikkontakter og jordfeilautomater. Det meste er rimelig produsert, tåler lite slitasje og kan skape mye problemer i el-anlegget. Ofte er produktene heller ikke tilpasset norske forhold og regelverk.

Det er store kvalitetsforskjeller på elektromateriell, og el-forskriftene endrer seg hele tiden slik at mye som var godkjent tidligere ikke er det lenger. Selv om vi gir fastpris på jobben bruker Elektriker’n Majorstua kun materiell fra kjente leverandører og sørger for at alt er kvalitetssikret og godkjent slik at du får et problemfritt el-anlegg.

Våre elektrikere har kunnskap om hvilke produkter som er bra og hva som kan brukes på ulike steder og i ulike el-anlegg med tanke på el-forskrifter og for å finne gode løsninger. Vi bruker mye tid og resurser på kursing og produktoppdatering/opplæring som kommer våre kunder til gode.

Når du bruker Elektriker’n Majorstua får du med på kjøpet vår service, kunnskap, kvalitetssikring og hjem på døren levering, montering og garanti!

Vi kan gi deg en fastpris på alle jobber også små serviceoppdrag.

 

Fyll ut kontaktskjema