test

Nå er det mulig å tegne en fast avtale med oss slik at vi kan komme jevnlig på kontroll for å sjekke om alt det elektriske er i orden hjemme hos deg.

En elektriker som skifter batteriet i en brannvasler

Dagligdagse oppgaver som vi ikke tenker så mye over, som å sette på oppvaskmaskin, trakte kaffe og ha på flombelysning når du skal finne noe innerst i kjøkkenskapet, er alle avhengige av et elektrisk anlegg som fungerer. 33 prosent av norske boliger har et el-anlegg som er beregnet for et forbruk tilsvarende en bolig på 70-tallet, og så mange som 40 prosent av alle boligbranner i Norge har elektrisk årsak. Derfor er det svært lurt å gjennomføre en regelmessig el-kontroll av det elektriske anlegget i boligen. De fleste av oss har en fastlege, hvorfor ikke tegne an avtale med en fastelektriker også?

Det er mye som skal sjekkes på en el-kontroll, blant annet sikringsskapet. Dersom sikringsskapet ikke er beregnet for dagens strømforbruk, må det i verstefall byttes ut. Les mer om hva det koster å bytte et sikringsskap og om det egentlig er nødvendig her. Vi går også over elektriske apparater, skjøteledninger osv. Ta en titt her for mer informasjon om el-kontroll.

 

Etter gjennomført kontroll av el-anlegget vil vi gi deg råd om:

– hva som må gjøres noe med fordi det er direkte farlig/ulovlig

– hva som bør gjøres noe med fordi det kan være farlig eller uøkonomisk

– hva som kan gjøres noe med fordi det kan bli mer funksjonelt eller triveligere

 

Ta kontakt med oss i dag!

Klikk her for å lese mer: fastelektrikerne.no

 

 

Her er hva en kunde skriver om Fastelektrikerordningen:

Topp service!
Vi har inngått Fastelektriker-avtale og er kjempefornøyde både med ordningen og med Elektriker’n Majorstua! Som faste kunder opplever vi å få rask hjelp av en dyktig og hyggelig elektriker som nå kjenner anlegget vårt i detalj. Anbefaler dem på det varmeste!
– Anja Mansrud – 23.06.2012