test

Ledig stilling som elektriker

 

Antall oppdrag øker stadig, og derfor ønsker Norges beste
elektrikere seg flere dyktige folk på laget.

 

Elektrisitet er fremtiden. Vi er opptatt av å bruke den smart, tenke utenfor boksen og ikke legge begrensninger på hva vi kan få til. Teknologi utvikler seg i rasende fart og det gjelder å henge med i svingene om du skal være aktuell i bransjen.

Dette er det vi jobber for i Elektriker’n Majorstua – vi skal være best på det siste innen vårt fag, og ikke la begrensninger legge føring på hvordan vi griper nye muligheter. Er du interessert i å bli en del av teamet vårt på denne spennende reisen? Send oss en søknad, da vel!

 

Hvorfor er det så bra å jobbe i Elektriker’n Majorstua?

Elektriker’n Majorstua, er en relativt liten bedrift. Å være en liten bedrift fører med seg mange fordeler.

  • Godt arbeidsmiljø

Det er viktig for oss at arbeidsplassen er et gjennomgående hyggelig sted å være. Vi kjenner hverandre godt, og deler villig både kunnskap og erfaringer.

  • Du blir sett

Hos oss forsvinner du ikke i mengden. Dette gjør at vi kan tilby deg utviklingsmuligheter som er helt unike.

  • Gode utviklingsmuligheter

Vi legger til rette, og ønsker at du tar initiativ for videreutvikling av deg og din kompetanse. Bransjen endrer seg raskt, og vi vil at du skal henge med på det siste!

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver

Vi har mange spennende oppdrag av ulik natur. Hos oss vil du ikke risikere å bli satt på et kjempestort prosjekt du ikke ønsker å være på, uten noen form for selvbestemmelse.

  • Mindre byråkrati – kort avstand til ledelsen

Vi har større muligheter til å være fleksible når det kommer til dine ønsker og behov. Du blir alltid hørt, og vi etterstreber en god og ukomplisert dialog.

 

Ledig stilling i EM Elektro

 

Vi tilbyr:

Det å være elektriker er en flott greie, og på mange måter er det akkurat hva du selv gjør det til. Du bestemmer hva du vil lære, hvor mye du vil lære og hvordan du vil utføre jobben. Du er ansvarlig for å styre din egen arbeidsdag og holde dialog med kundene.

Som arbeidsgiver ønsker vi at du skal ha det bra på jobb hver dag. Derfor får du noen ekstra flotte goder hos oss.
Blant annet:

  • Treningskort
  • Årlige sosiale turer og samlinger
  • Attraktive bonusordninger
  • Telefon
  • Egen servicebil

 

I tillegg vil vi sende deg på kurs minimum to ganger i året så du får et jevnt påfyll av kompetanse. Ønsker du flere kurs er det ikke noe problem. Du kan selv få velge hvilke kurs du vil dra på ut fra hva du selv er interessert i å lære mer om.

 

Er du vår nye superelektriker?

Om du er rett kandidat for å bli en del av gjengen vår kommer an på noen utvalgte personlige egenskaper. Du må ha en indre drive og en grunnleggende interesse av elektrikerfaget. Du er en type som vil henge med på det siste nye i bransjen, og alltid gjøre ditt beste.

I tillegg er du serviceinnstilt, effektiv og strukturert, samtidig som du jobber godt både alene og med andre. Gjør du dette, vil vi sørge for å skape det rammeverket du trenger for å gjøre det du vil på din måte.

En forutsetning for å jobbe hos Elektriker’n Majorstua er at du har gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper og førerkort.

 

Ønsker du å bli en del av teamet, eller har du spørsmål? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Kontaktperson: Anders Lauritzen, daglig leder
Telefon: 22 60 95 15
Mail: post@em.no